För närvarande fungerar MKassist på Google Chrome, Firefox och Safari. Dessa är gratis att ladda ned via länkarna till höger.

När du kontaktar supporten (support@mkassist.com) för att rapportera ett fel underlättar det om du anger vilken webbläsare och version av webbläsaren du använder, samt beskriver vilka steg du utförde när felet uppstod. Var så utförligt som möjligt, på så sätt kan vi snabbare försöka återskapa problemet hos oss och försöka hitta en lösning.

Du är alltid välkommen att ställa frågor. Nedan finner du svaren på några av de frågor som vi fått hittills.


Fråga: Kan jag provköra programmet utan att betala?

Nej, för närvarande måste du gå igenom betalningsprocessen för att komma igång. Skulle du ångra dig inom 14 dagar så betalar vi tillbaka det fulla beloppet utan frågor.

Fråga: Fungerar MKassist på min telefon?

Nej, du behöver en dator eller en läsplatta. Vi jobbar på att få fram en en mobilversion under de kommande månaderna.

Fråga: Jag ser inte hela gränssnittet med min skärmupplösning, vad kan jag göra?

Det grafiska gränssnittet är utformat att fungera mer som en applikation än en vanlig webbsida. Den skall fungera bra på skärmar med lägre upplösning, så som en iPad eller en mindre s.k. NetBook-bärbar. Men i vissa fall kan upplösningen vara så låg på skärmen, kombinerat med att sjävla webbläsaren knycker för mycket utrymme av skärmen, så att utrymmet för MKassist blir för litet. Här är några tips som kan förbättra:

  • Maximera webbläsar-fönstret så att det använder så mycket utrymme som möjligt av skärmen. Om din webbläsare har många s.k. toolbars som du inte använder, försök att plocka bort dessa så utrymmet där sidor visas blir större. Webbläsaren Google Chrome är normalt den läsare som lämnar mest utrymme för själva sidorna och är även den snabbaste av webbläsarna.
  • Om det är möjligt, ändra skärmupplösningen till högsta inställningen där Windows fortfarande ser OK ut, enligt denna instruktion
  • Till sist, om inget annat funkar, så kan du zooma ut innehållet något genom att trycka på 'Ctrl' och '-' samtidigt efter du surfat in på MKassist. Detta gäller endast den aktuella sidan du är på och du kommer troligtvis behöva trycka denna kombination varje gång du surfar in på MKassist.